//Pink Vintage.
Like us on facebook ! :)


rasa tips ini membantu? please click nuffnang echa (^_^)


Travel this

Story Beauty Tips Goodies Links


Princess In The Blog


Saiyidah Aisyah Hanzah
Sweet20 :)
22 Mac 1995
Kuantan , Pahang
  Taken by IS


Private Blog ♥
hey readers, come visit my private blog :) Eycha's Sweet Damn Diary ♥




follow me on Instagram ♥


Instagram

Lets Talk


Recent Post
Saturday, 20 August 2011 | 04:59 | 0 panda
fuhh , tengok tajuk macam nak cari gaduh jea kann . haha . actually aku nak share kat korang pasal satu komuniti blog yang sangat laa gempak nie .


aku baru jea newbie kat cnie , so banyak lagi perkara yang aku nak kena maen godek godek kann .

for sure , follower korang memang sangat mudah untuk up okay !  tak percaye try arh sendiri .

berminat ? haa . syarat dia sangat simple okay . korang just perlu ada acc fesbukk untuk daftar . tadaak facebook , tadaak geng bloggie nie ! deal ? haha . berminat ? pergi tekan banner kat atas tuuu .


pesanan pihak yang tak berapa nak taja , lu nampak gua online tegur tegur laa , jangan wat sombong lak . =__=



Older Post | Newer Post