//Pink Vintage.
Like us on facebook ! :)


rasa tips ini membantu? please click nuffnang echa (^_^)


Travel this

Story Beauty Tips Goodies Links


Princess In The Blog


Saiyidah Aisyah Hanzah
Sweet20 :)
22 Mac 1995
Kuantan , Pahang
  Taken by IS


Private Blog ♥
hey readers, come visit my private blog :) Eycha's Sweet Damn Diary ♥




follow me on Instagram ♥


Instagram

Lets Talk


Recent Post
Sunday, 28 August 2011 | 06:29 | 0 panda
hey my sweet readers :)

hmm . as usual la kenn , aku akan maen blogwalking2 . then , jumpa la contest . ahaa , i love contest ! *walaupon ta pernah menang T___T

its okay la kan , as long kita dah try nak mencuba , right ? ^^

hmm . so , nie la contest yang aku nak join .. jeng jeng jeng .. *ceh poyo jepp =__=


tengok banner ponn da unik kenn .*excited . so mesti blog creater contest nie lagikk unik plus chomelll ! *bodek bodek :D


aku tak cakap laa yang blog aku nie chung melecung ke ape kenn , tapi ade lak jugak sekelumit harapan untuk menang . hehe .

so , berminat takkk ? hah , nie syarat2 nyer .



Terms & Conditions :



How to Enter :
  • Buat post, letak banner dan tag 2 bloggers. Publish post tu.
  • Orang yang nak bertanding guna template BLOGSKIN, hantar link entry contest pada comment post Nazihah.
  • Orang nak bertanding guna Template Designer (contohnya: DENIM /
    MINIMA / SIMPLE TEMPLATE etc..) pulak hantar link entry contest pada
    comment post Nieysa.
  • korang diberi masa satu bulan untuk mengedit blog korangggg.


How to Win :
  • Blog mestilah Unique & Kemas sebab blog akan dinilai dari segi keunikan dan kekemasan.
  • Kalau ada blog yang serupa / nampak sama , peluang untuk menang akan berkurang. :(
  • Contest akan ditutup pada 12 September 2011.
  • Tiada kaedah 'VOTING' untuk contest ni \sebab tak adil/
  • Blog korang akan mula dinilai pada 13 September 2011.

so , cape cape yang nak masuk contest ine , jangan pilih templat macam echaaaaa taooo ! haha . rawr ~
btw , the best part contest nie , pemenang akan dapat duet raye ! wahhh , shuke shuke . bukan senang kennn orang nak bagi duet raye kat kite . nak nak lagi dah tua bangka macam nie . T__T

hee , so , ape lagik . join laa copad okee ! ^^

echa tag faraa and biela .


Older Post | Newer Post