//Pink Vintage.
Like us on facebook ! :)


rasa tips ini membantu? please click nuffnang echa (^_^)


Travel this

Story Beauty Tips Goodies Links


Princess In The Blog


Saiyidah Aisyah Hanzah
Sweet20 :)
22 Mac 1995
Kuantan , Pahang
  Taken by IS


Private Blog ♥
hey readers, come visit my private blog :) Eycha's Sweet Damn Diary ♥




follow me on Instagram ♥


Instagram

Lets Talk


Recent Post
Thursday, 25 August 2011 | 05:47 | 0 panda

hye awesome stalkerss :)

as usual , bila online aku akan tekan link blogger , then blogwalking semua blog yang aku dah follow . thenn , tengok laa kat belog aka myra nie kann , dia ada join contest . then macam kenal jea link 'TERPINGGIR ' tu kennn , tengok tengok aka meOww chomell nie tag akuu . hee .

then , tanpa melengahkan masa , aku mengerahkan tenaga untuk pergi kepada owner yang buat contest awesomee nie . then , tengok adiah diaaa , wahhhh ! terus terpikat ! my favourite tuu ! contact lensss ! wahh , aku nie da lahhh kipas-susah-mati lensee ponn kennnn ! da lah ada kaler idaman kalbu aku , kaler brown . memang dah niat dalam hati nak simpan duit beli lens kaler brown tuuu . T__________T

hee . so , aku ponn cepat cepat pergi bukak album aku , godek godek semuaa pitcha akuu . ahaaa ! jumpa ponnn . haaa , sat mehh , nak upload japp .



pitchaa nie aku amek time photoshoot dengan mirah and yana . time nie yana yang amek pitcha akuu , aku tak sempat nak pandang kamera and cover chungg lagikk dia dah tangkapp . selamat laa lalang tu tak termasuk dalam mulut aku . haihh , saba je laa kannn . hee . tapi takpe laa , candid jugak kenn ? asalkan ORIGINAL . heee :)


haa , berminat nak join ?? nie syarat syarat diaaaa .

  1. korang kenalah ada gambar candid . ORIGINAL !
  2. HANYA SATU GAMBAR YANG DIBENARKAN !
  3. kena ada blog !
  4. kena buat entries pasal contest ni , selepas dah buat entries , sila tag kepada 3 orang kawan blogger .
  5. hantar link blog untuk pengesahan di ruangan comment blog
  6. korang follow blog Ohh Byha  untuk tau isu-isu semasa mengenai contest ini .
  7. korang kena like page FB "Blog Ohh Byha" untuk tau keputusannya nanti . . .


aku tag










Older Post | Newer Post