//Pink Vintage.
Like us on facebook ! :)


rasa tips ini membantu? please click nuffnang echa (^_^)


Travel this

Story Beauty Tips Goodies Links


Princess In The Blog


Saiyidah Aisyah Hanzah
Sweet20 :)
22 Mac 1995
Kuantan , Pahang
  Taken by IS


Private Blog ♥
hey readers, come visit my private blog :) Eycha's Sweet Damn Diary ♥




follow me on Instagram ♥


Instagram

Lets Talk


Recent Post
Friday, 19 August 2011 | 23:50 | 0 panda

mesti korang kenal najwa latiff kenn ? alaa , yang nyanyi lagu cinta mukabuku tuuu . actually , honestly aku nie boleh dikatakan peminat dia la jugak , aku suka suara dia , and aku salute dengan dia yang pandai maen macam macam alat muzik . bukan senang okay nak pergi perfom sana sini atas stage sorang sorang dengan usia 16 tahun !

aku pon jadik emcee kat perhimpunan sekolah dah terketar ketar macam mende . =__=

hmm . sebenarnya banyak gilaa aku tengok komen , kat youtube or mana mana laman web yang suka sangat kutuk najwa latiff . macam macam laa , contohnya , *aku copy paste okayy


http://dl10.glitter-graphics.net/pub/442/442960qk4wjtzztt.gif aku menyampah menyampah menyampah menyampah menyampah menyampah menyampah menyampah x bole blah dgn lagu ni..mcm lagu budak tadika je aku dgr.. pastuh suara pon bese2 je lah..

http://dl10.glitter-graphics.net/pub/442/442960qk4wjtzztt.gif - lagu ni sesuai dinyanyikan
- dibilik jamban
- tengah korek idung
- tengah hidu tai lembu.

http://dl10.glitter-graphics.net/pub/442/442960qk4wjtzztt.gif Adoyai…Facebook kalau ikut hukum D-M dalam Bahasa Melayu sepatutnya Buku Muka atau Buku Wajah. Bukan Muka Buku. Kalau Muka Buku, itu ikut hukum tatabahasa bahasa Indonesia, misalnya, Menteri Perdana = Perdana Menteri.

http://dl10.glitter-graphics.net/pub/442/442960qk4wjtzztt.gif copycat je nih.. membazir duit mak bapak, letrik, air dan byk lg..
memang membazir…. aku pn nk ckp…blajor je lah dik ooooiiii

http://dl10.glitter-graphics.net/pub/442/442960qk4wjtzztt.gif dia cakap english berterabur kot. tgk grammar dia dekat youtube. masyaAllah. ckp melayu je lahh. nyanyi pon , no WOW factor. biasa shj. mcm ni nk jd the next yuna ? yuna wannabe adalah :P tak faham kenapa org kata dia ni best sgt, bagus sgt, suara sedap sgt. bg aku, mmg lah sedap. tp, biasa je lah. just because of dia betudung and dia 16 doesnt mean tht dia boleh jd the next yuna and suara sedap gila kan ? come on lah malaysians. think wisely.

http://dl10.glitter-graphics.net/pub/442/442960qk4wjtzztt.gif saya setuju dgn akak. Dah kena ROGOL baru nak sedar. Sebelum kena ROGOL duk tergedik2.

http://dl10.glitter-graphics.net/pub/442/442960qk4wjtzztt.gif elok la tu pakai tudung melalak dgn gitar. ape nak jadi muslimah zaman sekarang ni. suara tu kan aurat? buh pelempang nanti baru tau



okay , enough laa sampai situu jea aku ambil . aku bukan nak defend dia ke ape , tapi , just nak bagitahu opinion aku secara personal pasal nie . bagi aku laa kan , dorang yang mengutuk nie , sangat la pengecut okay ! tadaak guna jugak mulut kao laser macam mane ponn , tapi just pandai mengutuk dalam laman laman web gituu . come on la weyh , jangan jealous coz korang bukan Najwa Latiff . korang ingat senang ke nak hasil kan lagu sendiri dan menjadi kesukaan orang ramai ? haiyoo , jangan maen cakap mulut jea , pandai cakap , panda buktikan yang kao nie lebih hebat dari dia . pasal tatabahasa error tu semua , munsyi dewan ponn tak kecoh macam korang . biar laa dia nak speaking ke hape , atleast dia tak takut nak try something new . walauponn ramai yang hentam keromo dia , tapi dia still open lagi nak penuhkan permintaan fanz2 dia yang mintak dia cover lagu tuu , lagu nie , dan sbg .

pasal pakai tudung tu pulak , hello ! artis laen yang tak cukup kain nampak lurah sana sini korang tadaak pulak nak bising bising kann ? atleast dia pakai tudung .  and kalau korang nak tegur dia , tegur molek molek , jangan la nak bagi pelempang bagai . korang tu patot tanya diri sendiri kao nie muslimah ke takk . wat malu jea , nak tegur , tapi tak kena cara . satu lagi , haiyoo , pasal kes rogol tuu . tak rasa lawak kea , bila dengar alasan , " saya kena rogol sebab dengar lagu cinta mukubuku " bhahaha . kelakar bhaiii ! sangat laa tak open mind . kalau mende tu nak happen , bila bila jea boleh , tak perlu dengar lagu muka buku kea , muka novel kea , or pa pe jelaaah .

then , pasal teenage . kao cakap lagu and clip video nie mengajak remaja ke arah buruk . hello again , kiteorang walauponn name teenage , tapi kiteorang boleh pikir mana baik mana buruk laa . pasal couple tu semua , itu adalah NORMAL bagi seseorang remaja keyh , asal nama jea remaja , mesti korang hentam keromo . pikir bukan bukan . ingat kiteorang nie teruk sangat , padahal tak semua remaja teruk okayy .

membazir duit mak ayah ? yang korang nak menyibuk apesal ? bukan nya korang yang keluarkan duit ponn ! lagiponn , korang tak pikir kea , najwa latiff nie buat show , lagu dia dapat sambutan , secara tak langsung dia ada duit untuk tampung diri sendiri . tak perlu laa dia nak menyusahkan mak bapak dia minta itu ini kann .

aku bukan nak backup sape sape okay ! seriusly aku nak ingatkan , yang aku bukan nya peminat fanatik najwa latiff , aku tak pernah kenal dia , cuma kenal dia sebagai seorang artis remaja yang tengah top sekarang . tapi sebagai manusia yang mempunyai hati dan perut , aku rasa kat kesian sangat kat najwa latiff . dia bukan nya buat mende yang tak elok , tapi ramai yang hentam keromo dia hanya sebab kerana JEALOUS !


last word form me , nie just aku nak luahkan opinion aku , bukan nak pakse sape sape bace kann , najwa latiff pon tak kenal akuu . haha . tapi pesanan aku , kalau kao jealous , buat laa cara jealous yang bertauliah . banyak lagi bidang yang boleh buat kao jadik top selain daripada mengutuk orang . think wisely !







Older Post | Newer Post